Eu sunt dobermannul (cu 2 de n) !!!!

Ala care scrie cu nickname Dobermannnul (cu 3 de n) este creatia derbedeilor de l-a NASA, care i-si fac de cap in capul meu.
Am atentionat pe Obama referitor la aceasta situatie si astept sa vad ce masuri i-a.

Atentie dragi cumparatori de dobermann.

Crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate rad de mine si m-a iau la misto.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate zic ca a-m boli genetice grave care duc la suferinta, incapacitate de lucru s-au moarte.
Ca sunt mostenite atat pe linie materna, de la mami meu, Mariana, dar m-ai ales pe linie paterna, c-a cel mai mare defect a-l meu (dar mica-rau!) e de tati meu, care m-a intrece la micime.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate, in colaborare cu cei de l-a NASA, miau implantat un cip si miau pus telecomanda.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate refuza sasi asume raspunderea pentru faptul c-a, de cand cu cipul, nu m-a pot abtine sa numi musc urechea. Cand nu ma trag de ea, nu urechea, c-a poate creste. La tati na mers.
Pentru ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate, doar controlul creierului meu genial conteaza.
Atentie deci, nu v-a puneti cip, decat cu contract de vanzare.

ATENTIE!!!

Mizeria umana tiberiu popescu alias ham, proprietarul magazinului "Acasa la cainii de rasa - Ham", a copiat imagini din blogul meu pe care l-e utilizeaza pentru un nou blog, clona a blogului meu (http://dobermannull.blogspot.com) creat de el si atribuit tot de el fiului Marianei, adica eu, Dobermannul!
Eu Dobermannul, (http://dobermannull.blogspot.com) condamn cu tarie astfel de practici si tin s-a m-a delimitez clar de ce scrie un obsedat sexual, o mizerie umana pe acest blog, care imita blogul meu fara s-a aiba consimtamantul meu.
Tin s-a mentionez ca tiberiu popescu alias ham utilizeaza forumul animale.ro pentru a face propaganda acestui blog atribuit fiului Marianei, adica eu, Dobermannul, si c-a profereaza injurii si amenintari utilizand platforma forumului proprietate Netbridge care prin admini marilena bucur, florin vladescu si mircea zeta i-i permit orice.

Vizitatori:

Counter Powered by  RedCounter

sâmbătă, 13 martie 2010

Curiozitati cainesti

Curiozitati cainesti

chestii mai putin stiute despre caini Pentru ca ieu nu prea am ce face si ma plictisesc, o sa ma dau mare in fata voastra.
Acu sa nu credeti ca leam gindit eu ca nu am cu ce. Leam copiat si eu din almanahe si cioclopedi ca sa ma dau grozav in fata voastra.
Ce rasa de caini nu stie sa inoate, ce caini au devenit celebri si cum sau cum au aparut diferite coincidente cel putin bizare...
1. Ideea conform careia cainii sunt daltonisti este falsa. Cainii pot de fapt vedea in culori, doar ca nu atat de vii pe cat oamenii. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
2. Cainii AU o vedere nocturna mai buna decat oamenii datorita unei substante care reflecta lumina din spatele retinei. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
3. Un ciobanesc german si-a ghidat stapanul orb pe tot traseul Appalachian, care masoara nu mai putin de 3500 de kilometri. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel ar putea numai ca io inca vad. prin funduri de borcan, da vaz.
4. O catea si un caine mascul, impreuna cu urmasii lor, pot produce peste 66 de mii de caini in 6 ani. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
5. Singurele glande de transpiratie ale cainilor sunt intre ghearele de la labe. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
6. Ca si bebelusii, cainii din rasa Chihuahua se nasc cu un punct sensibil in varful craniului care se inchide cu varsta. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. La ea nu sa inchis.
7. Rasa Lundehune are 6 degete la picioare si isi poate inchide urechile Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
8. Cainele lui Teddy Roosevelt’s dog, Pete, a rupt pantalonii unui ambasador al Frantei la Casa Alba Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. numai ca nu era ambasador ci nepotu lu baba de la 5.
9. Presedintele Statelor Unite a avut doi catei beagle numiti Him si Her (El si Ea)io am doar o stirba dela Grande Vvinko-Ditko.
10. Franklin Roosevelt a cheltuit 15.000 de dolari pentru o nava de razboi pentru a-si recupera cainele Scottie din insulele Aleutiane. si eu as cheltui da pensia lui mamimeu ie mica rau.
11. Pe vremea romanilor, cainii din rasa mastiff purtau armura usoara si erau trimisi in spatele calaretilor. io mas duce in fata lor.
12. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, rusii antrenau caini pentru misiuni sinucigase in care carau in spate mine explozibile pe care apoi le detonau. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. se sperie la petarde deam pierduto de craciun.
13. Gura unui caine exercita o presiune de 25-35kg / cm2 Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
14. Unii caini pot exercita o presiune chiar de 80kg / cm2. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
15. Un caine de un an este matur psihic precum un om de 15 ani Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel, are minte de 2 ani. umani. ca si mine.
16. Statele Unite au cea mai mare populatie de caini. normal care bani burghejii nu pemsie ca mami mariana.
17. Frante ocupa locul doi in privinta populatiei de caini. drumu taberei cat?
18. In medie, un caine de la oras traieste cu 3 ani mai mult decat cei de la tara. La mine e invers, nu traieste mai mult de 3 ani.
19. 87% dintre cei care detin un caine spun ca aceasta sta la picioarele sale atunci cand se uita la televizor. la mine e invers. io stau la picioarele lui tati si puteeeee! Si mami meu mariana!
20. Cainii pot fi antrenati pentru a depista crizele de epilepsie Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. are crize.
21. 15 persoane mor in fiecare an in Statele Unite din cauza muscaturilor de caine Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko musca l-a fel.Io nam murit. Nici tati meu cel piftios.
22. Doar in anul 2002, in Statele Unite, au murit mai multi oameni din cauza muscaturilor de caine decat au murit din cauza rechinilor in ultimii o suta de ani. Cum ziceam io si piftie sunrtem rezistenti ca olteni.
23. Cainii din rasa Newfoundlands sunt inotatori excelenti Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. nu sta nici in cada.
24. Cainii din rasa Basset Hounds nu pot inota. cum scriam mai sus. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
25. Rasa Greyhounds este cea mai rapida, atingand viteze de pana la 72km/ora Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. 7,2km/ora
26. Biblia face referire la caini de 14 ori. io tot de 14. o fii vrun semn?
27. 3 caini au supravietuit Titanicului: un newfoundland, un pomeranian si un pechinez Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. a supravietuit dupa baie.
28. Cainii din rasa Labrador Retriever sunt rasa preferata in S.U.A, Canada si Marea Britanie. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.ie preferata scarii. toti nenjura.
29. Obezitatea este cea mai comuna problema de sanatate printre caini Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. e scandura!
30. Un numar de aproximativ 1.000.000 de caini din Statele Unite au fost denumite drept beneficiari primari ai testamentelor stapanilor Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. ramane cu datorile lui tati piftie.
31. Un studiu arata ca 33% dintre stapanii de caini admit ca vorbesc cu animalelor lor la telefon sau le lasa mesaje pe robotul telefonic Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.admit.
32. Amprenta nasului unui caine este unica, precum amprenta degetului la om, si ajuta la identificarea acestora Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
33. 70% dintre posesorii de animale noteaza numele cainilor lor pe carti postale sau vederi Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. noteaza.
34. 58% includ si cainele in portretul de familie Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. cu rapirea din serai in spate.
35. In lume exista doar 350 de caini din rasa Cisky Terrier - probabil cea mai rara rasa Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. ie rara. cina mai vazut asa lipsa de dinti?!?
36. Expresia “ploua cu caini si pisici” dateaza din secolul al 17, cand in Anglia se crede ca multi caini si multe pisici au fost aduse in timpul unor ploi si furtuni aspre Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.plooa cand nea dato pomana madam ditko.
37. Cainii nu percep notiunea de timp Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. nici eu.
38. Cainii sunt animale de companie de peste 12 mii de ani Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. de 2 ani.
39. Cea mai mare rasa de caini este Wolfhound Irlandez Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. seamana cu irlandezu. cand fugede frica.
40. Cea mai mica rasa de caini este Chihuahua Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. seamana cu ciuuaua.
41. Cainii din rasa St. Bernard sunt cei mai masivi Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. are 15 kile.
42. Doar cainii si oamenii au prostata Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. si prost,mama. mariana.
43. Cainii nu au apendice Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. si eu.
44. Cainii provin dintre specie numita Tomarctus - o creatura care a trait acum mai bine 15 milioane de ani Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. seamana cu tomarcus.
45. Cea mai veche rasa cunoscuta este Saluki - provine din Egipt Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. din ukraina. tot un fel de egipt.
46. In 1957, Laika a fost primul animal in spatiu Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. am luaton spatiu.
47. Terrierul Charlie, apartinand lui J.F. Kennedy, a avut impreuna cu Laika 4 catelusi Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. o sa aiba 14. samanbogatesc.
48. Un caine african cunoscut sub denumirea de basenji este singurul caine din lume care nu poate latra Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.latra tot timpu.
49. Cainii din rasa dachshunds au fost initial antrenati pentru a se lupta cu bursucii Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. o antrenez pe banda.
50. Cei mai inteligenti caini sunt (1) border collie, (2) poodle, si (3) golden retriever Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. ca noaptea. ca mine. ca noi.
51. Cel mai “prostut” caine se crede a fi Afghan hound Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
52. Mirosul unui caine este de 100.000 de ori mai puternic decat cel al unui om Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. pute de rupe.
53. Vederea cainilor este mai slaba decat cea a oamenilor Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. nu prea vede.
54. Cainii judeca obiectele mai intai dupa miscarea lor, apoi dupa stralucire si abia dupa forma Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. nu judeca.
55. Ciocolata contine o substanta numita theobromina (similara cu cofeina) care poate omori cainii sau ii poate imbolnavi foarte grav Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. ii dau ciucalata.
56. George Washington a avut 6 caini - toti din rasa foxhound - unul dintre ei se numea Sweetlips (Buze-Dulci) Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. are buze dulci.
57. Anatomia cainilor este identica tuturor - 321 de oase si 42 de dinti permanenti Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. 39 de dinti.
58. Rasele mai mici se maturizeaza mai repede decat cainii de talie mare Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. nu sa maturizat.
59. Femelele sunt pregatite de imperechere (”in calduri”) doar de doua ori pe an pentru o perioada de mai putin de 20 de zile Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
60. Puii abia nascutii dorm mai mult de 90% din zi in primele saptamani de viata Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
61. Rin Tin Tin a fost primul star canin de la Hollywood Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. o stie tot blocu.
62. … si si-a semnat toate contractele - in numar de 22 - cu amprenta labutei Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. lasa amprente. in toata casa.
63. Cainele Toto din “Vrajitorul din Oz” a fost interpretat de un femela Terry din rasa Cairn Terrier Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. tot terrier.
64. Pana in anii 1800 cainii din rasa Collie erau cunoscuti drept ciobanesti scotieni Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. e cam ciobanca.
65. Cainii au de doua ori mai multi muschi pentru miscarea urechilor decat oamenii Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. ii pico ureche.
66. Cu cat nasul unui caine este mai lung cu atat “sistemul intern de racire” este mai eficient Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
67. O femeie in varsta a fost salvata de catre cei 12 caini ai sai din rasa Yorkshire Terrier care s-au luptat cu un Akita de 36 de kilograme, si au scapat doar cu 9 muscaturi Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.musca caini mici.
68. Cainii special antrenati “Rocky” si “Barco” au fost atat de buni in patrularea la granita dintre Statele Unite si Mexic inca un mare traficant mexican de droguri a pus o recompensa de 300.000 de dolari pe capetele lor. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. valoreaza nimic. am luato moka.
69. Cainii sunt descendenti directi ai lupilor Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. din vulpe.
70. Cainii si lupii se pot imperechea iar catelusii rezultati vor fi sanatosi si fertili Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
71. Femelel de lup parcurg distante foarte mari pentru a gasi hrana pentru puii infometati Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.e infometata.
72. Cerberus a fost un caine cu trei capete care pazea lumea de jos in mitologia Greaca Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. tot cu 3 capete.
73. Perioada de gestatie la femele este de 60 de zile Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. sper io.
74. Simtul auzului este de 10 ori mai dezvoltat la caini decat la om Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. o auzi din cartieru vecin.
75. Cele mai vechi fosile de caine dateaza din anul 10.000 i.Hr. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. tot de atunci.
76. Cainii din rasa Bloodhound au abilitatea de a recunoaste un numar mare de mirosuri simultan Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. mirosu de paine. de foame.
77. Puii de dalmatian sunt complet albi la nastere. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. are pata alba.
78. Locuitorii din China Antica purtau pechinezii in maneca robelor Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. ma ia de maneca.
79. Cainii din rasa Boxer poarta acest nume din cauza modului in care se joaca cu labele din fata Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. se joaca cu labele mele din fata.
80. Toate rasele de caini sunt cunoscute pentru atacurile acestora asupra celorlalte animale din curte Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel.
81. Inima unui caine bate de 120 de ori pe minute, adica cu 50% mai mult decat numarul batailor unui om (80 pe minut) Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. 180 pe minut.
82. Cel mai batran caine care a trait vreodata a fost un Queensland “Heeler” pe nume Bluey - a trait 29 de ani si 5 luni Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. tot 3 ani are speranta.
83. Cainii au fost domesticiti prima data de oamenii pesterilor Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. tot in pestera.
84. Cainii traiesc in medie 15 ani Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. tot 3 ani.
85. Foarte multe probleme ale picioarele cainilor sunt cauzate de ghiarele acestora Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. are ghiare.
86. Peste 5.000.000 de catelusi se nasc in Statele Unite in fiecare an Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. o sa nasca muuult.
87. In Statele Unite, o familie din 3 detine un caine Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. 3 in familia fartatescu boieru.
88. Cainii devin ascultatori in preajma oricarei fiinte superioare - fie caine sau om. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. nu e ascultatoare.
89. Cainii care nu iau contact cu oamenii in primele 3 luni de viata nu vor fi animale bune de companie. Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. nu poate.
90. Cainele Chihuahua poarta acest nume datorita statului din Mexic unde a fost descoperit Si a mea stirba dela Grande Vvinko-Ditko l-a fel. zici cai tot deacolo.
Daca vati amuzat/dicstrat ma bucur. Mamimeu mariana sclee si tatimeu piftie cel Parkinson nu ma iubeste, asa ca incerc si eu sa fiu bagat in seama de cineva ca deaia sunt dobermannul (http://dobermannull.blogspot.com).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga, ca nu bagi in ma-ta!