Eu sunt dobermannul (cu 2 de n) !!!!

Ala care scrie cu nickname Dobermannnul (cu 3 de n) este creatia derbedeilor de l-a NASA, care i-si fac de cap in capul meu.
Am atentionat pe Obama referitor la aceasta situatie si astept sa vad ce masuri i-a.

Atentie dragi cumparatori de dobermann.

Crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate rad de mine si m-a iau la misto.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate zic ca a-m boli genetice grave care duc la suferinta, incapacitate de lucru s-au moarte.
Ca sunt mostenite atat pe linie materna, de la mami meu, Mariana, dar m-ai ales pe linie paterna, c-a cel mai mare defect a-l meu (dar mica-rau!) e de tati meu, care m-a intrece la micime.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate, in colaborare cu cei de l-a NASA, miau implantat un cip si miau pus telecomanda.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate refuza sasi asume raspunderea pentru faptul c-a, de cand cu cipul, nu m-a pot abtine sa numi musc urechea. Cand nu ma trag de ea, nu urechea, c-a poate creste. La tati na mers.
Pentru ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate, doar controlul creierului meu genial conteaza.
Atentie deci, nu v-a puneti cip, decat cu contract de vanzare.

ATENTIE!!!

Mizeria umana tiberiu popescu alias ham, proprietarul magazinului "Acasa la cainii de rasa - Ham", a copiat imagini din blogul meu pe care l-e utilizeaza pentru un nou blog, clona a blogului meu (http://dobermannull.blogspot.com) creat de el si atribuit tot de el fiului Marianei, adica eu, Dobermannul!
Eu Dobermannul, (http://dobermannull.blogspot.com) condamn cu tarie astfel de practici si tin s-a m-a delimitez clar de ce scrie un obsedat sexual, o mizerie umana pe acest blog, care imita blogul meu fara s-a aiba consimtamantul meu.
Tin s-a mentionez ca tiberiu popescu alias ham utilizeaza forumul animale.ro pentru a face propaganda acestui blog atribuit fiului Marianei, adica eu, Dobermannul, si c-a profereaza injurii si amenintari utilizand platforma forumului proprietate Netbridge care prin admini marilena bucur, florin vladescu si mircea zeta i-i permit orice.

Vizitatori:

Counter Powered by  RedCounter

miercuri, 10 martie 2010

Primavara si specialistii

Cum da firul ierbii io merg in parculetul meu drag la opera si specialistii i-si trimit veseli unii altora invitatii si incurajari de "haideti ba la expo" unde pe langa javrele din dotare i-si pot etala prietenele/prietenii de ultima achizitie, toalele tip sport ( ca doar toata lumea buna poarta haine tip sport) si bineinteles ultimele masini din dotarea proprie. Iar io mor de ciuda, ca rade de mine ca nam bani deo ciorba si iau ghioarle stirbe de moka de la madam ditko de la grande vinko!

Ca doar asta este in principal scopul unei iesiri la expo: sa te poti lauda cu ce ai, s-a il umpli de draci pe prietenul x,y,z care nu are c-e ai tu ca este un sarantoc si nu are bani" nici macar de telina".

Unii dintre specialisti, aia mai simandicosi, au obiceiul de a s-e da si suflete sensibile fata de noi dobermanni din dotarea proprie fata de care, vezi Doamne, manifesta o dragoste deosebita , fapt care s-e vede cu ochiul liber din comportamentul stapanilor: s-au cumparat ghioarle de aceeasi calitate c-a de obicei dar, cele noi sunt mai lucioase, mai "alintate", mai ..., dar asta numai cand apar fraierii care v-or da bani pe puii obtinuti in curand de pe urma noilor femele. Ca in rest nui antreneaza pe banda ca mine, i-i tine pe canapea s-a faca sunci!

Unde vreau de fapt sa ajung: mi se face greata vorba maestrului, cand i-i vad pe unii crescatori ce grijulii se prefac ei ca sunt fata de soarta puilor pe care i-i vand, cum se intereseaza vezi Doamne de cum s-e vor ingriji noii stapani de ei, dar de fapt singura lor grija este s-a inhate banii si s-a le dea un sut in cur si puilor si noilor lor stapini.

Si mie mi sa intamplat la fel cand cautam acum 4,5 ani sa il cumpar pem Casi: cum vorbeam cu un crescator, cum incepea ala cu teatrul c-a el este in primul rand interesat de cum voi ingriji puiul, ca apoi s-a nu il mai interesese absolut deloc de soarta puiului. Asa am patit si cu stirba de Maya de la Ditko- Grande Vinko. Ba co omoara ca e defecta. Ba ca ce fuk io cu ea, o tin bine?!?

Cunoscandu-i acum bine pe multi dintre crescatorii sovietici si amintindumi de teatrul ieftin jucat atunci de Ditko, nu pot decat sa rad in hohote de cat de prosti i-i cred ei pe cumparatori.

Si nu pot si s-a nu v-a sfatuiesc c-a atunci cand vreti sa achizitionati un pui de dobermann din CSI sa nu i-l cumparati decat cu contract de vanzare.cumparare, nu ca mine de la Ditko de la Grande Vinko, care si ce daca vroia so omoare pe stirba de Maya, nu de alta dar s-a aveti o asigurare pentru mai tarziu cand aproape sigur ve-ti constata ca a-ti fost pacaliti. Ca mine, Dobermannul care sunt eu!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga, ca nu bagi in ma-ta!