Eu sunt dobermannul (cu 2 de n) !!!!

Ala care scrie cu nickname Dobermannnul (cu 3 de n) este creatia derbedeilor de l-a NASA, care i-si fac de cap in capul meu.
Am atentionat pe Obama referitor la aceasta situatie si astept sa vad ce masuri i-a.

Atentie dragi cumparatori de dobermann.

Crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate rad de mine si m-a iau la misto.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate zic ca a-m boli genetice grave care duc la suferinta, incapacitate de lucru s-au moarte.
Ca sunt mostenite atat pe linie materna, de la mami meu, Mariana, dar m-ai ales pe linie paterna, c-a cel mai mare defect a-l meu (dar mica-rau!) e de tati meu, care m-a intrece la micime.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate, in colaborare cu cei de l-a NASA, miau implantat un cip si miau pus telecomanda.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate refuza sasi asume raspunderea pentru faptul c-a, de cand cu cipul, nu m-a pot abtine sa numi musc urechea. Cand nu ma trag de ea, nu urechea, c-a poate creste. La tati na mers.
Pentru ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate, doar controlul creierului meu genial conteaza.
Atentie deci, nu v-a puneti cip, decat cu contract de vanzare.

ATENTIE!!!

Mizeria umana tiberiu popescu alias ham, proprietarul magazinului "Acasa la cainii de rasa - Ham", a copiat imagini din blogul meu pe care l-e utilizeaza pentru un nou blog, clona a blogului meu (http://dobermannull.blogspot.com) creat de el si atribuit tot de el fiului Marianei, adica eu, Dobermannul!
Eu Dobermannul, (http://dobermannull.blogspot.com) condamn cu tarie astfel de practici si tin s-a m-a delimitez clar de ce scrie un obsedat sexual, o mizerie umana pe acest blog, care imita blogul meu fara s-a aiba consimtamantul meu.
Tin s-a mentionez ca tiberiu popescu alias ham utilizeaza forumul animale.ro pentru a face propaganda acestui blog atribuit fiului Marianei, adica eu, Dobermannul, si c-a profereaza injurii si amenintari utilizand platforma forumului proprietate Netbridge care prin admini marilena bucur, florin vladescu si mircea zeta i-i permit orice.

Vizitatori:

Counter Powered by  RedCounter

joi, 11 martie 2010

Enigma COR nr.1




De cativa ani citesc mereu controversa iscata intre marele maestru alin taga alias valencia alias neapulaion si grupul de pitecantropi ai DCR , controversa referitoare la identitatea cainelui ce detine COR nr.1. De fapt maestro o tot da cu primul dobermann adus in Romania care-ar avea COR1. Cum COR1 e de prin anii '70 rezulta ca panan '70, cand a vazut maestro primu dobe, nu era dobe in tara!

Unul dintre pitecantropii DCR afirma ca COR nr.1 ar fi detinut de:





Maestrul alin taga afirma ca :





Pe cine sa crezi?

Care are dreptate?

Maestrul a promis ca publica dovezi, dar inca nu le-a aratat. Le asteptam cu nerabdare.

Baza de date saraca ce buna era.

Dar apare unul din amici maestrului carei da cu firman cap caci caini de rasa erau si inainte de ce scrie pitecantropul, care imediat profita de informatie:

Conform unuia care scrie numai aberatii si care bantuie p-aicia, il stii pe Valencia, primul caine de rasa din Romania exista din '73, cand am intrat in FCI pentru a doua oara (prima oara se intamplase cu 40 de ani in urma, in 1933, dar omul nu le are cu istoria).
Asa ca ar fi nevoie de ceva cercetari in domeniu.

Click the image to open in full size.

Din cate se-ntelege din pedigreeul de fox, postat de tine, asociatia respectiva era zonala, n-avea acoperire la nivel de tara, iar pe pedigree nu se vede vre-o alta stampila care sa ateste apartenenta la o uniune de asociatii zonale. Asa ca formularea: "Prima asociaţie chinologică din România ... s-a constituit la data de 10 aprilie 1927 la Bucureşti ..." este corecta, parerea mea! Dar ar trebui facute precizari de genul "inainte de aceasta data, cand sa infintat prima asociatie chinologica la nivel de tara, existasera asociatii locale, care tineau carte de origine, eliberau pedigree...".

http://www.animale.ro/forum/showthread.php?p=3094387#post3094387

Bineam scris Maestro del kkto!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga, ca nu bagi in ma-ta!