Eu sunt dobermannul (cu 2 de n) !!!!

Ala care scrie cu nickname Dobermannnul (cu 3 de n) este creatia derbedeilor de l-a NASA, care i-si fac de cap in capul meu.
Am atentionat pe Obama referitor la aceasta situatie si astept sa vad ce masuri i-a.

Atentie dragi cumparatori de dobermann.

Crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate rad de mine si m-a iau la misto.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate zic ca a-m boli genetice grave care duc la suferinta, incapacitate de lucru s-au moarte.
Ca sunt mostenite atat pe linie materna, de la mami meu, Mariana, dar m-ai ales pe linie paterna, c-a cel mai mare defect a-l meu (dar mica-rau!) e de tati meu, care m-a intrece la micime.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate, in colaborare cu cei de l-a NASA, miau implantat un cip si miau pus telecomanda.
Ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate refuza sasi asume raspunderea pentru faptul c-a, de cand cu cipul, nu m-a pot abtine sa numi musc urechea. Cand nu ma trag de ea, nu urechea, c-a poate creste. La tati na mers.
Pentru ei, crescatorii romani de dobermann in marea lor majoritate, doar controlul creierului meu genial conteaza.
Atentie deci, nu v-a puneti cip, decat cu contract de vanzare.

ATENTIE!!!

Mizeria umana tiberiu popescu alias ham, proprietarul magazinului "Acasa la cainii de rasa - Ham", a copiat imagini din blogul meu pe care l-e utilizeaza pentru un nou blog, clona a blogului meu (http://dobermannull.blogspot.com) creat de el si atribuit tot de el fiului Marianei, adica eu, Dobermannul!
Eu Dobermannul, (http://dobermannull.blogspot.com) condamn cu tarie astfel de practici si tin s-a m-a delimitez clar de ce scrie un obsedat sexual, o mizerie umana pe acest blog, care imita blogul meu fara s-a aiba consimtamantul meu.
Tin s-a mentionez ca tiberiu popescu alias ham utilizeaza forumul animale.ro pentru a face propaganda acestui blog atribuit fiului Marianei, adica eu, Dobermannul, si c-a profereaza injurii si amenintari utilizand platforma forumului proprietate Netbridge care prin admini marilena bucur, florin vladescu si mircea zeta i-i permit orice.

Vizitatori:

Counter Powered by  RedCounter

duminică, 7 martie 2010

"Dobermannul nu-i bichon,

poate provoca accidente grave daca nu-l stapanesti.

Crede-ma, nu vrei sa afli pe pielea ta cum e cu dobermannul care nu are un stapan de care asculta neconditionat!" idioteste idiotul tiberiu popescu alias ham.

Si asta este doar din cauza c-a nu doarme noaptea si sta cu ochii pe blogul meu ca pe butelie.

A ajuns intrun hal de nedescris. Sambata spre duminica la 4 noaptea el face de veghe la blogul meu de pe calculatorul 109.97.140.177 provider Romtelecom Sa cu SO Windows XP si browser Google Chrome.

Ba mai dormi si tu c-a dai in apoplexie.

Auzi "dobermannul nu-i bichon". Maimutoiul filozof. Ba vezi c-a ganditul cauzeaza la creier mai ales la cei ai carui ancestori siau utilizat cu precadere alte organe. Nu ca tati meu, carei mare ganditoriu, ca alte organe e cam mici. Ma uit in pantaloni si constat cum devine de se transmite genele. Si eu, tot cu ganditul. Cai greu sa speli masini si sa faci cafele. nu ca la facut programe. Stai pe ergonomic, bati in taste siti vine sluga cu cafeaua. Cu sanvisul. Cu mopul, ca te doaren praz ca face altul curat. Futul in gaura de sef mai tanar ca mine.

Revin la alzhaimerist.

Si chiar asa de periculos este dobermannul? Am bagat spaima in tine chiar asa de rau? Iote-te bai, ce voinic sunt virtual. Ca pe scara blocului iar miam luat palme. De la nea Gore, de la 4. Ca mia latrat stirba mea pe nevastasa. E voinica ca mine. No suporta nici masculi la cat latra. Grasa de la 2 a zis ca lasa pichinetul sa mio muste. Atatai trebuie. Vin cu mami meu, Mariana si sa vezi ce pateste.

Bosorogule cu clona esti intro ureche.

Sau moare de foame idiotul ala de gelal alievici alias roni si tu bun "preten" ii faci rost de un job?

Da m-a dar ala nu e in stare sasi dreseze nici caciula din cap daramite un dobermann.

Mama c-e foame si disperare pe voi ca viermisorul va scoate din noroi la lumina sa va vada lumea.

Hai curaj, ca acum trece iarna si mergeti la pascut pe maidanele patriei si v-a mai trece foamea pomanagiilor. Ca si mami meu a iesit azi sa vaza de urzici prin Moghioros.

Da dar c-a sa ajungi acolo trebuie sati infranezi pornirile si s-a iei ochii de pe blogul meu (pardon de pe viermisor, ca cam atata e), c-a daca nu e vai si amar de tine si te prapadesti repede.

Chiar asa om batran s-a nu s-e poata stapani. Eu ma stapanesc. Si cand nu, merg in Operei. Dar nu prea des ca mau invatat gardieni. Si era sa dau intrun boschet peste al batranul. Sper ca se caca, ca era cu elen vine.

Hodorogule, trage aer in piept, d-a dovada de barbatie si ignorama daca poti.

Daca poti, dar eu sunt convins c-a nu poti si atunci ... viermisorul ... unduieste parsiv ... cand mil gasesc ...ca cei mic trebuie cautat ... si eu am funduri de borcan ...la ochi... dar dobermannul nui bichon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga, ca nu bagi in ma-ta!